ЖИТТЯ

В боях за Бахмут загинув запорізький дизайнер Тарас Воротний

28 січня, в боях за місто Бахмут Донецької області загинув запорізький дизайнер та ілюстратор, молодший сержант ЗСУ, стрілець-помічник гранатометника Тарас Воротний. Йому був лише 31 рік. 

Про це повідомили у Facebook на сторінці Запорізької спеціалізованої школи-інтернату “Січовий колегіум”, випускником якої був чоловік.

Тарас Воротний закінчив факультет журналістики Запорізького Національного Університету за спеціальністю видавнича справа, працював дизайнером. Був учасником Революції Гідності, згодом вступив до лав ЗСУ. Тарас був дизайнером – і саме він створив логотип “Демократичної сокири”.

Попереду в Тараса було ще стільки доріг – у квітні мав би святкувати свій 32 рік народження. Не дожив, не дійшов…

“Тебе мало хто знав, бо ти не любив публічності. Але кожен з нас носив частинку тебе зі собою. Прапор, плакат, листівка, шеврон, футболка, наші пости в усіх соцмережах — ми й не знаємо, чи був хоч один проєкт без тебе”, – йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці Демократичної сокири.

З початком повномасштабного вторгнення Тарас пішов захищати країну. Він сердився, що його хочуть зробити діловодом, а не дати воювати по-справжньому.

Кілька місяців він пробув під Бахмутом. І повернувся з пекла.  А тепер знову повертається додому, і цього разу на щиті, пишуть про загиблого воїна. Друзі згадують про Тараса як про дуже добру, щиру людину, з тонким почуттям гумору.

“Ті, хто носить на рукаві патч з двома сокирами у ромбі. І всі, хто хоч колись тримав у руках прапор ДемСокири. Згадайте сьогодні його автора”, – наголосили в організації.

У Тараса залишилась мати. По можливості, ви можете її підтримати: 4149 4993 4200 6754 (Бойко Наталія Василівна).

Раніше ми повідомили про те, що захищаючи Україну загинув 50-річний мінометник з Нікополя. В бою за Україну загинув вчитель фізкультури з Марганцю.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас