ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині троє чоловіків передавали розвіддані спецслужбам рф

Троє мешканців Дніпропетровщини співпрацювали з спецслужбами рф. Зловмисники збирали та передавали військову інформацію ворогу через закриті канали зв’язку. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Дніпропетровської обласної прокуратури.

Після повномасштабного вторгнення військ РФ троє проросійськи налаштованих мешканців Дніпропетровщини добровільно погодилися на пропозицію допомагати представникам спецслужб РФ в проведенні підривної діяльності проти України. Виконуючи завдання вони підшукували та вербували громадян України для систематичного збору інформації військового характеру представникам держави-агресора. Далі підозрювані передавали інформацію ворогу через закриті канали зв’язку. За співпрацю з окупантами їм обіцяли посади в окупаційній владі в разі входження російських військ.

Під час обшуків вилучено корпуси гранат РГД-5, Ф-1, РГН із запалами, патрони, автомат АК-74У, пістолет, мобільні телефони, комп’ютерну техніку із доказами їх причетності до протиправної діяльності. Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України під час виконання чергового завдання представника держави-агресора. Наразі усім учасникам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці 61-річний чоловік через соцмережі агітував за комуністичний тоталітарний режим. Детальніше – тут.

На Дніпропетровщині троє чоловіків передавали розвіддані спецслужбам рф

На Дніпропетровщині троє чоловіків передавали розвіддані спецслужбам рф

Під час обшуку була виявлена зброя

Під час обшуку була виявлена зброя

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас