ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині зменшили ліміт споживання електроенергії

В Україні все ще зберігається значний дефіцит вироблення  електроенергії. Це сталося внаслідок російських ракетних та дронових атак на енергетичні об’єкти та високовольтну мережу 26 січня.

Окрім того, енергосистема все ще відновлюється після попередніх серій ворожих ракетних обстрілів, які спричинили пошкодження енергоблоків електростанцій. Про це повідомляє Інформатор із посиланням Інформатор Кривий Ріг.

На НЕК “Укренерго”, з технічних причин в ремонт виведено один з блоків теплових електростанцій, відповідно обсяг виробленої електроенергії в системі знизився. Через це до всіх обленерго доведені дещо зменшені ліміти споживання, які діють упродовж доби.

Нагадуємо, кожний обленерго у своєму регіоні складає графіки планових погодинних відключень, які мають забезпечувати споживання області на рівні доведеного ліміту.

Щодо Нікополя, то за інформацією ДТЕК “Дніпровські електромережі”, ліміти споживання електроенергії в Дніпропетровській області, що надав НЕК Укренерго, дозволяє проводити відключення в стабілізаційних графіках. Перевірити інформацію щодо поточних відключень або ознайомитись з графіком можна тут.

Раніше ми повідомили про те, що в Україні прикордонники спіймали замаскованого під жінку ухилянта. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас