ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині викрили 31-річну жінку на шахрайстві під час здачі в оренду житла

У Кам’янському викрили жінку на шахрайстві під час здачі в оренду житла. В усіх випадках потерпілі мали намір орендувати житло через мережу інтернет. Аванс перерахували, однак житло так і не отримували. В такий спосіб підозрювана мешканців із Запорізької та Донецької областей.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслуби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

31-річна мешканка Кам’янського розміщувала в мережі інтернет завідомо неправдиві оголошення про надання в оренду житла, яке сама ж і винаймала. Надалі потенційним орендодавцям пропонувалося перерахувати на банківську карту аванс за житло. А вже після надходження частини грошей, фігурантка не відповідала на дзвінки та переховувалась.

26 січня жінці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Також під час досудового розслідування буде перевірена причетність жінки до скоєння аналогічних злочинів.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі 79-чоловік “замінував” 5 будинків через відключення світла. Детальніше – тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас