Нікополь До сайту

На Дніпропетровщині під час пожежі у квартирі загинуло двоє людей

27 січня, о 00:23, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, про те, що на вулиці Черкасова Тернівського району міста Кривий Ріг з квартири багатоповерхівки йде густий дим. За викликом були направлені рятувальники у складі трьох чергових відділень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Реклама

По прибуттю надзвичайників до місця події встановлено, що займання виникло всередині трьохкімнатної квартири, яка розташована на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Під час ліквідації займання в квартирі вогнеборці виявили чоловіка та жінку без ознак життя.

Пожежу локалізовано о 00:49, ліквідовано о 01:10. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 4 квадратних метра. До місця події залучено 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині водолази врятували рибалку, який не міг самостійно дістатись до берега. Детальніше – тут.

Реклама

Анна Томілова