ЖИТТЯ

У росії недостатньо сил для наступу на Запорізькому напрямку

Сьогодні, 26 січня керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Євгеній Єрін розповів про ситуацію на Запорізькому напрямку. За його даними, наразі немає загрози наступу.  У ворога немає достатньо потужного угрупування аби перейти в активний наступ.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Україна.

Таким чином, ворог не має достатньо зібраної тимчасово живої сили та військової техніки, аби піти в наступ на Запорізькому напрямку. Продовжуються постійні бойові дії з наявними силами росіян у цьому регіоні.

«На даний час ворог не створив потужного ударного угруповання, яке могло б здійснити наступ на Запорізькому напрямку», – зазначив Єрін.

Також чималу небезпеку все ж становлять аеродроми в тимчасово окупованому Криму. З них росіяни запускають авіацію для здійснення ракетних ударів, а також для налагодження постачання за допомогою вантажної авіації. Крім того, в Криму триває примусова паспортизація населення для можливого використання мешканців як мобілізаційного ресурсу.

Раніше ми повідомили про те, що окупанти примушують мешканців Запорізької області отримувати паспорти рф. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас