ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області син побив 68-річну матір: від травм жінка померла

На Дніпропетровщині син сильно побив матір. Жінка отримала тяжкі травми голови, внаслідок яких померла на місці.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

22 січня правоохоронці отримали повідомлення, що в місті Підгороднє на подвір’ї приватного дому виявили тіло 68-річної жінки. Правоохоронці встановили, що напередодні між молодшим сином та його матір’ю виник конфлікт, під час якого він побив жінку. Після цього залишив непритомну матір на подвір’ї та пішов спати. Потерпілу без свідомості виявив старший син та викликав швидку. На жаль, жінку врятувати не вдалось.

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 23 січня зловмиснику повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до 10 років. Досудове розслідування триває.

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові 33-річний чоловік взяв у знайомого телефон подзвонити та втік. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас