ЖИТТЯ

У лікарні Дніпра допомогли вагітній жінці, яка постраждала від вибуху ракети на Перемозі

В Дніпрі у лікарні Мечникова допомогли 32-річній вагітній жінці, яку відкинуло вибуховою хвилею від ракети під час удару по житловому будинку на Набережній Перемоги. До лікарні її привіз чоловік.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Дніпро та на пост генерального директора лікарні Мечникова Сергія Риженко.

Чоловік привіз вагітну дружину в лікарню Мечникова разом з песиком Пікселем. На порозі Мечникова крик: “Врятуйте мою ненароджену дитину”.

“Сльозами залите обличчя, страх, величезний сум в очах, відчуття початку кінця. Всю ніч разом з лікарями, які консультували та допомагали, пробула в бомбосховищі пологового будинку лікарні Мечникова. Все позаду”, – написав Сергій.

21 січня жінка повернулася додому. З нею та дитиною все у порядку.

Нагадаємо, 14 січня, мешканці Дніпра почули вибух. Сталося це приблизно о 15:39. На той час повітряна тривога в області тривала вже понад півтори години, оскільки росіяни завдали масований ракетний удар по українських містах. Сили ППО збили 6 з 8 ракет над Дніпропетровською областю. На жаль, у Дніпрі ракета Х-22 влучила у багатоповерхівку на Перемозі. Один з під’їздів будинку повністю «склався» від вибуху.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас