ЖИТТЯ

Дзюдоїстка з Покрова висунута на престижну номінацію: як підтримати спортсменку

18-річна дзюдоїстка з Покрова, стипендіатка міського голови, очолює найпрестижніші спортивні рейтинги. І ось наступна висота: Лізу висунуто  на номінацію «Висхідна зірка світового дзюдо».

Про це повідомила прес-служба міського голови Покрова, передає Інформатор. Ви можемо підтримати Лізу у боротьбі за високий титул, проголосувавши за нашу землячку.

Найкраща дзюдоїстка року, Заслужений майстер спорту України, переможниця чемпіонату Європи серед юніорів, ЄЮОФ-2022, володарка бронзи Чемпіонату світу, Єлизавета Литвиненко підкорює татамі.

Щороку Міжнародна федерація дзюдо (IJF) проводить церемонію Judo Awards, щоб визначити найкращих дзюдоїстів року. Вихованка Сергія Сінілова претендує на почесне звання, дзюдоїстка, яка переможно піднімає прапор України на світових спортивних аренах.

Голосування  в номінації «Висхідна зірка світового дзюдо» розпочалося 12 січня і закінчиться 31 січня. Переможці будуть оголошені в лютому під час турніру Grand Slam у Парижі 2023 року.

Щоб підтримати Лізу Литвиненко необхідно перейти за цим посиланням, зареєструватися та натиснути кнопку «Vote» у номінації «Risisng Star 2022» під іменем Єлизавета Литвиненко.

Раніше ми повідомили про те, чи  можна збиратися на березі Каховського водосховища на Водохрещу. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас