ЖИТТЯ

Арестович написав заяву на звільнення

Олексій Арестович написав заяву на звільнення. Позаштатний радник глави Офісу Президента зазначив, що хоче показати приклад цивілізованої поведінки.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Україна.

Арестовича напередодні критикували за слова про те, що російську ракету Х-22, яка влучила в багатоповерхівку у Дніпрі, нібито збила українська ППО. Цю тезу підхопили російська пропаганда, щоб виправдати удар. Пізніше Арестович сказав, що почув версію про збиття ракети від знайомого — колишнього бійця сил ППО з Дніпра. Він підкреслив, що це була лише версія. Вже після цього він видалив свій пост і написав, що “відкликає вибачення”. Згодом сказав, що під час ефіру двічі сказав слова “судячи з усього” і “ще розбиратися і розбиратися”. 16 січня стало відомо, що у Верховній  раді України збирають підписи, щоб звільнити Арестовича.

Про звільнення Арестович повідомив на своїй Facebook-сторінці та визнав свою помилку.

“Написав заяву про звільнення з посади. Хочу показати приклад цивілізованої поведінки: принципова помилка, отже, у відставку”, – сказав Арестович.

У коментарях під своїм постом про звільнення йому написали “Ну і даремно”. На що Арестович відповів, що минулого разу, коли він пішов, через півтора місяця почалася війна, тож варто зачекати.

Раніше ми повідомили про те, що уламки зруйнованого російською ракетою будинку у Дніпрі розібрали вже на 95 %. Детальніше тут.

Марія Хвост Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас