ЖИТТЯ

У домашніх капцях та зі зв’язаними руками: під Енергодаром окупанти вигнали п’ятьох людей з власних будинків

Окупанти примусово «депортували» п’ятьох жителів Дніпрорудного і сусідніх сіл за «підривну діяльність проти рф». З власних будинків вигнали трьох чоловіків та жінку. Місцеві були у домашніх капцях та зі зв’язаними руками. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на “Медіа Центр Енергодару”.

На тимчасово окупованій території Василівського району триває рашистський терор проти мирного населення, черговим витком якого стало примусове видворення місцевих жителів за так звану «підривну діяльність проти рф».

14 січня така доля спіткала п’ятьох жителів Дніпрорудного та найближчих населених пунктів — чотирьох чоловіків та однієї жінки. На своїх медіаресурсах окупанти відзвітували, що ці люди буцімто були корегувальниками вогню та колишніми учасниками АТО, які «дискредитували органи влади рф та військово-цивільної адміністрації Запорізької області», «перешкоджали роботі органів соціального забезпечення» та «дестабілізували соціально-політичну обстановку в Запорізькій області».

Окупанти принижують українок

Окупанти принижують українок

На відео, опублікованому у рашистських  Telegram-каналах, видно, що окупанти «депортували» людей взимку у домашніх капцях, без речей, а деяких — навіть зі зв’язаними руками, при цьому принижуючи та змушуючи швидко бігти. Наразі про їхню подальшу долю нічого не відомо.

Цього тижня рашисти також видворили за межі окупованої частини Запорізької області директора Михайлівського вищого професійного училища Віктора Удовиченка за його проукраїнську позицію. Літній чоловік змушений був йти пішки 15 кілометрів від Василівки до Кам’янського, де знаходиться лінія перетину.

Раніше ми показали наслідки ворожого обстрілу району від поліції Нікополя. Снаряди пошкодили стіни, дах, вікна будинків місцевих.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас