ЖИТТЯ

Окупанти випустили по Кривому Рогу 5 авіаційних керованих ракет: загинув 33-річний чоловік

Сьогодні, 14 січня, близько 18-ї години російські військові здійснили ракетний удар по приватних будинках у Довгинцівському районі Кривого Рогу. Внаслідок влучання ракети було зруйновано приватний будинок та ще 6 будинків пошкоджено. Загинула людина, також є постраждалі, яких доставили до лікарні.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Раду оборони міста.

Серед всіх випущених по місту ракет, 4 – збила українська ППО. Одна влучила в приватний сектор. За уточненими даними, пошкоджено декілька десятків приватних будинків, три школи, два дитячих садочки, багатоквартирні будинки та адміністративна будівля. Частково зруйновано газопровід. Обстеження прилеглих територій триває.

Також внаслідок ракетної атаки по Кривому Рогу поранено 47-річного чоловіка. Його госпіталізували з попереднім діагнозом – забійна рана чола.

На місці розгорнуто штаб, працюють всі рятівні та аварійні служби. З’явилося відео з місця “прильоту” в Довгинцівському районі Кривого Рогу.

Раніше ми повідомили про те, що кількість загиблих від ракетного удару у Дніпрі заросла до 10. Нагадаємо, сили ППО збили 6 з 8 ракет над Дніпропетровською областюБорис Філатов розповів, куди намагались поцілити росіяни. Фоторепортаж з місця події у Дніпрі дивіться за посиланням. Відео з місця – тут. На трагедію відреагував і Президент України Володимир Зеленський. Куди звертатися постраждалим – дивіться за посиланням.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас