ЖИТТЯ

“Пес не відходив від господаря”: у Нікополі фельдшери рятували життя пораненому

Остання доба на Нікопольщині знову пройшла неспокійно. Місто вдень, ввечері, і вночі потерпає від повітряних тривог та артобстрілів. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди, лінії електропередач. Вчора, 4 січня, було важко поранено чоловіка 64 років. 

Про те, як рятували пораненого, та про роботу виїзної бригади медиків в умовах війни стало відомо з публікації генерального директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченка.

Пораненому чоловіку екстрену медичну допомогу на місці події та під час транспортування в лікарню надавали фельдшери виїзної бригади  Нікопольської станції – два Андрії, Мірошниченко та Медведєв. Один досвідчений та з великим багажем знань та вмінь, другий – зовсім молодий, але дуже старанний та кмітливий. Їм у всьому допомагав водій Валентин Зуєв.

Бригада швидкої з Нікополя рятує життя під обстрілами

Бригада швидкої з Нікополя рятує життя під обстрілами

Фельдшери зробили все необхідне, але через важкі поранення стан пацієнта з самого початку був критичний. Весь час поруч з чоловіком знаходився його пес, який не відходив від свого господаря.

Вірний пес

Вірний пес

Працівники Нікопольської станції не вважають себе героями. Вважають, що просто виконують свою роботу. І стараються її виконувати так, як потрібно, не думаючи про те, що працюють під час загрози нових обстрілів на вулиці. За їхню працю – велика подяка та низький уклін!

Під ранок, у лікарні, поранений помер

Під ранок, у лікарні, поранений помер

На жаль, під ранок у лікарні, чоловік, який отримав тяжкі поранення від артобстрілу, помер. Йому було 64 роки. Відомо, що вірного господарю пса забрали родичі.

Раніше ми повідомили про те, що мешканців Нікополя та району просять здати кров: потрібні всі групи та резуси. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас