ЖИТТЯ

Під Новий рік двічі потрапив під обстріл: лікарі рятують13-річного хлопчика з Херсону

У Херсоні 13-річний Ярослав двічі потрапив під обстріли окупантів рф у новорічні свята. Зараз за життя дитини продовжують боротися лікарі. 

Про це повідомив голова ОВА Ярослав Янушевич, – передає Інформатор Кривий Ріг.

За лічені години до Нового Року, 31 грудня, росіяни атакували Наддніпрянське, що поблизу Херсона. У той момент братик і сестричка поверталися додому і потрапили під кулі росіян. Потім росіяни поцілили у лікарню, де знаходився травмований хлопчик.

“Хлопчика у важкому стані госпіталізували до лікарні, де лікарі буквально витягли його з того світу. 1 січня, перші хвилини Нового Року, – російська армія атакує Херсонську обласну дитячу клінічну лікарню. У цей момент 13-річний Ярослав перебував у реанімаційному відділенні. У палаті, в якій лежала дитина у вкрай важкому стані, вибило вікна”, – пише посадовець.

Зараз постраждалого хлопчика евакуювали до Миколаєва. Зза його життя продовжують боротися лікарі.

“Через кривавий “руський мир” дитина, яка в ці свята мала радісно розпаковувати подарунки та загадувати бажання, зустріла Новий рік на операційному столі під ворожими обстрілами. Що цим нелюдам зробив 13-річний хлопчик, що вони двічі намагались його вбити. Немає таких слів, щоб описати ненависть та огиду до росіян, які віддали та виконали цей злочинний наказ. Сидіти вам на лаві трибуналу та горіти в пеклі”, – підсумував він.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі в одному з гаражних кооперативів знайшли тіла двох підлітків. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас