ЖИТТЯ

За годину до Нового року окупанти вгатили по Нікополю: постраждала 48-річна жінка

31 грудня, об 23:00 ворог з РСЗВ та важкої артилерії завдав удари по Нікополю і району. По місту окупанти випустили близько двох десятків снарядів. Поцілили по житловим будинкам. Внаслідок атак постраждала 48-річна жінка. Їй надали необхідну допомогу, вона лікуватиметься вдома. Вночі, 1 січня, атаки продовжились. 

Зранку подробиці повідомили голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук та голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, передає Інформатор.

Ворожі «Гради» та важка артилерія умисно били по житлових кварталах саме у святкові години. Під приціл потрапили дві громади – Червоногригорівська та Нікопольська.

У Нікополь прилетіли щонайменше 20 снарядів. Один з них спричинив займання у дев’ятиповерхівці. 48-річна жінка отримала осколково-опікове поранення очей – її доправили до лікарні. Ранком жінку виписали.

У Нікополі понівечено багатоповерхівку, зо два десятки будівель, серед яких – п‘ятиповерхівки, приватні будинки та господарські споруди. Також під ворожий вогонь потрапили магазини, аптеки, поліклініка, автівка, електромережі. Одну пожежу в квартирі загасили рятувальники.

Окрім того, вночі, 1 січня ворожі атаки продовжились. Вгатили окупанти і по Червоногригорівській громаді. Там – без постраждалих, наслідки уточнюються.

І є новорічний подарунок від повітряного командування «Схід». Наші захисники неба знищили один дрон-камікадзе, який летів на область. То був «Шахед».

Решта районів зустрічали новий рік під звуки сирени та без надзвичайних ситуацій. І зараз всюди спокійно. Нехай день буде тихим, бажає Резніченко.

Раніше ми повідомили про те, що БФ “Дітям Нікополя” та мер Олександр Саюк отримали грамоти Верховної Ради. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас