ЖИТТЯ

В Україні передумали підвищувати тарифи на воду у наступному році

Підвищення з 1 січня 2023 ку тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення схвилювали простих українців. Адже під час війни люди й так ледве зводять кінці з кінцями. І ось приємна передноворічна звістка. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Кривий Ріг. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг скасувала постанову про підвищення тарифів на воду. Попереднє рішення про здорожчання послуг водопостачання НКРЕКП прийняла 26 грудня.

“Під час оформлення рішення щодо вказаного питання з’ясувалось, що у зв’язку з великою кількістю зауважень та пропозицій до проєкту рішень, тривалого їх обговорення, початку повітряної тривоги, рішення, які було запропоновано для голосування, члени комісії зрозуміли по-різному та, відповідно, голосували за різні проєкти”, — заявив голова НКРЕКП Костянтин Ущаповський.

Проєкти рішень щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення відправили на доопрацювання.

Раніше ми повідомили про те, що мешканцям Нікополя і району нагадали про заборону піротехніки. Мешканці Нікополя і області зустрінуть новорічну ніч зі світлом.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас