Нікополь До сайту

Що краще не дарувати на Новий 2023 рік

На календарі 31 грудня. Нікопольці вибирають та купують подарунки для своїх близьких. Але як не придбати такий, який у рік 2023, рік Чорного Водяного Кролика недоречно дарувати.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Кривий Ріг.

Реклама

Психологи кажуть, новий 2023 рік краще зустрічати вдома. Також краще не робити розкішні та дорогі подарунки, оскільки кролик скромний, не любить пускати пил в очі й привертати до себе увагу.

Кролики не люблять непрактичні речі, тому подарунки потрібно підбирати практичні, за призначенням та уподобанням, які стануть у пригоді. А найголовніше – потрібно дарувати від душі.

Розповідаємо, що краще не дарувати у рік Кролика:

Реклама

Поради для тих, хто обирає подарунки

Варто знати про умови повернення товару. У випадку, якщо ви не вгадали з розміром чи моделлю, подарунок можна повернути чи обміняти. Зазвичай продавці вказують на таку можливість на своєму сайті. До товарів, які не можна повернути, належать: продукти та напої, ліки, предмети гігієни, косметика та парфумерія, м’які іграшки, білизна.

Крім того, фахівці радять вибирати безпечну оплату. Не варто переказувати гроші на картку продавцю, щоб не стати жертвою шахраїв. Краще здійснювати оплату через маркетплейс.

Реклама

Взагалі-то, не слід вірити у забубни. Даруйте те, що планували. Головне, даруйте близьким свою увагу, любов та турботу. Особливо зараз, в цей непростий час.

Альона Антонова

Реклама