ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області чоловік вбив 31-річного брата

У Дніпрі 33-річний чоловік вбив свого 31-річного брата. Після вбивства нападник втік та переховувався від правоохоронців.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

25 грудня, близько 23:00, до поліції надійшло повідомлення про виявлення в одному з будинків по вулиці В’єтнамській тіла чоловіка з ножовим пораненням. На місці поліцейські з’ясували, що між двома братами виник конфлікт, в ході якого 33-річний чоловік завдав іншому ножове поранення в груди. З місця злочину нападник втік.

26 грудня правоохоронці затримали 33-річного місцевого жителя, причетного до умисного вбивства. Виявилось, що чоловік вже був раніше судимим за аналогічний злочин та звільнився з місць позбавлення волі у 2016 році.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 83-річний чоловік ударив дружину ножем у сердце. Жінка померла на місці.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас