ЖИТТЯ

Діти з Нікополя побачили «Красуню і Чудовисько» у Покрові

Попри всі намагання загарбників позбавити Нікополь радості Різдва та Нового року, у дітей відбулося свято. Малеча побувала на прекрасній виставі у Покрові. «Красуню і Чудовисько» привезли професійні актори обласного театру.

Про це повідомила пресслужба Нікопольської міськради, передає Інформатор.

Незважаючи на ситуацію в країні, відділ освіти і науки Нікопольської міської ради організував для дітей поїздку в Покров. Вони відвідали новорічну виставу Дніпропетровського академічного театру опери та балету «Красуня і Чудовисько».

Діти з Нікополя побачили «Красуню і Чудовисько» у Поркові

Діти з Нікополя побачили «Красуню і Чудовисько» у Поркові

Свято влаштували для дітей пільгових категорій: сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які беруть участь у бойових діях чи загинули під час виконання службових обов’язків, а також дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, які навчаються у закладах загальної середньої освіти Нікополя.

Після вистави малеча отримала у подарунок новорічні рюкзаки з різноманітним шкільним приладдям, яке їм знадобиться при навчанні.

Раніше ми повідомили про те, що із Запорізької області окупанти вивезли на канікули до росії 200 дітей. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас