ЖИТТЯ

У Покрові троє людей отруїлися чадним газом: серед постраждалих 11-ти місячна дитина

“Тихий вбивця” або чадний газ не має ні кольору ні запаху. Розпізнати його в приміщенні вкрай важко. Користуючись, зокрема, пічним опаленням, обов’язково звертайте увагу на такі симптоми, як слабкість, головний біль, нудоту.

Про це Інформатору стало відомо з Facebook. Повідомлення опублікував генеральний директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радій Шевченко.

Нещасний випадок з чадним газом ледь не стався в Покрові. Тривогу забил сусіди які навідались до сім’ї в гості. Медичної допомоги потребували 16-річна дівчина, 24 – річна жінка та її 11- місячна донька.

Прибувши на місце події, бригада швидкої з’ясувала, що постраждалі мають ознаки отруєння чадним газом. Помешкання опалювали так званою «буржуйкою».

Немовля перебувало у глибокому сні, старші скаржилися на слабкість, запаморочення, шум у голові та вухах, нудоту, часте серцебиття. Вони не могли об’єктивно оцінити свій стан. Фельдшери надали медичну допомогу згідно з протоколом, розпочали інфузійну терапію і доставили пацієнтів до приймального відділення Центральної міської лікарні.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині попрощалися з родиною, яка загинула від російської ракети. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас