ЖИТТЯ

Комік з Приміського в рамках євротуру зібрав для військових майже півтора мільйона гривень

Стендапер з селища Приміське Нікопольського району Антон Тимошенко вперше відправився в євротур, щоб допомогти українським військовим. Завдяки виступам йому вдалося зібрати неймовірну суму –  майже півтора мільйона гривень. Гроші підуть на потреби ЗСУ. 

Про це Інформатору стало відомо з Facebook. Новиною стендапер поділився на своїй сторінці.

З проектом “Жартую” Антон Тимошенко об’їхав 9 міст і дав 13 концертів. В дорозі хлопець провів 5500 кілометрів. Результат виступів –  1 405 840 грн – зібрали на ЗСУ в рамках євротуру «Жартую». Антон усім дякує за сміх. І, найголовніше, дякує ЗСУ за свій перший євротур.

“Дякую всім, хто прийшов на стендап і купив квиток-донат, хто просто так давав грошей, хто купляв мій диплом, цукерки, шеврони, хто змусив мене роздягатись і продавати власні речі з головною метою – зібрати гроші для ЗСУ. Дякую локаціям, які давали зал безкоштовно і неймовірним українцям, які пустили до себе додому ночувати якогось стендапера і його менеджера, щоб ми зекономили на готелях”, – пише стендапер.

Раніше ми повідомили про те, що стало відомо, хто переміг на Нацвідборі “Євробачення-2023”. Уродженка Нікополя випустила пісню, присвячену очікуванню військових з фронту.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас