ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині однорічна дівчинка отруїлася наркотичними солями

14 грудня, у дитячу лікарню Дніпра доставили однорічну дитину. Вона з’їла наркотичні солі. Наразі її життю нічого не загрожує.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро.

Попередньо, заборонені речовини вживав співмешканець матері дівчинки. Чоловік залишив склянку з речовиною на столі. Після інциденту він втік.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України (неналежне виконання батьківських обов’язків). Речовину, якою отруїлася дитина, досліджують. Встановлюють обставини за яких маленька дісталася до неї.

У пресслужбу ГУНП у Дніпропетровській області Інформатору повідомили, що малечу вже перевели з реанімації до загального відділення. Зараз її здоров’ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині 9-місячна дитина з’їла щурячу отруту на очах у рідних. 7-річного хлопчика, якого розшукували в Дніпропетровській області, знайшли мертвим. Подробиці – тут. 14-річна дівчинка вистрілила собі у шию. На Дніпропетровщині 12-річня дівчинка провалилась під лід. Подробиці – тут. Тіла померлих хлопчиків з кар’єру на Дніпропетровщині дістали гірничорятувальники. Померла 8-річна дівчинка, яка отруїлася грибами.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас