ЖИТТЯ

У Мечникова рятують трьох поранених бійців, які втратили ноги

У лікарні Мечникова рятують воїнів з тяжкими пораненнями. Усі хлопці, на жаль, через вибух втратили ноги. Для завідувача реанімації  Володимира Дубини кожна хвилина роботи є ризиком, щоб всі троє вранці воскресли

Про своїх мужніх пацієнтів і незламних фахівців розповів гендиректор лікарні Мечникова Сергій Риженко, передає Інформатор.

Вони не підуть по життю швидкими кроками. Холодні погляди та неповторна тиша. Лікарі роблять все можливе, аби врятувати бійців.

“Коли одна нога на трьох – все минуле життя схоже на одну долю. Глибина їхніх почуттів змушує навіть найсильніших здригнутися. У всіх трьох одна доля – відірвані вибухом ноги. Станіславу “пощастило” – права нога залишилася, ліву 82-й снаряд зрізав до коліна. Усі троє на діалізі.  Бажання зіскочити з ліжка і побігти до Кам’янця-Подільського, але апарати та свіжа кукся не дає. Він говорив слова, які зрозумілі тільки для них, людей, які пройшли пекло. Поряд Олександр на діалізі, переніс три клінічних смерті”, – написав Сергій Риженко.

Раніше ми повідомили про те, що волонтери Мечникова шукають рідних важкопораненого бійця з опіками обличчя. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас