ЖИТТЯ

У Нікополі та області згодом запрацює оновлений графік відключення світла

У Дніпропетровській області будуть запроваджені нові графіки відключення світла. Вони складатимуться з трьох категорій. Гарантовано світло буде в кожному житлі 6 годин на день, але при цьому його може не бути до 12 годин.

Найближчі кілька днів графік буде працювати в тестовому режимі в Києві. Згодом оновлені графіки запрацюють в Одеській та Дніпропетровській областях, – повідомляють в ДТЕК, передає Інформатор.

Новий графік відключення світла складатиметься з 3 категорій, а саме:

1. Світло є. Періоди, коли ми гарантуємо наявність світла. Це білий колір на графіку;
2. Світла немає. Періоди, коли відключення буде відбуватись гарантовано для того, аби збалансувати енергосистему. Сірий колір на графіку;
3. Можливі відключення. Періоди, коли відключення може застосовуватися, якщо дисбаланс в енергосистемі буде збільшуватися. В ці періоди рекомендуємо знижувати споживання електроенергії та не користуватися ліфтами. Світло-сірий колір на графіку.

Інакше висловлюючись, гарантовано світло буде в кожному житлі 6 годин на день, але при цьому його може не бути до 12 годин.

Раніше ми повідомили про те, що жителів Нікополя попереджають про вибухи. Також про те. що вночі росіяни обстріляли Нікополь і район.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас