ЖИТТЯ

Історія кохання з фронту: подружжя парамедиків з Дніпропетровщині рятують поранених бійців

Маргарита та Олексій Турчак – подружжя справжніх патріотів. Він – інструктор з надання домедичної допомоги MedCorp. Вона – редакторка Інформатор Дніпро та волонтерка. На війні вони побратими, що разом евакуюють поранених бійців. 

Парамедики розповіли про свої непрості будні, – повідомляє Інформатор Дніпро з посиланням на відео Telegram-каналу “Нотатки добровольця”.

Олексій народився у Дніпрі, навчався у 61-ому ліцеї та Придніпровській державній академії будівництва та архітектури на спеціальності “інженер-будівельник”. У 2014-ому році він поїхав добровольцем на фронт.

Маргарита та Олексій Турчак - подружжя справжніх патріотів

Маргарита та Олексій Турчак – подружжя справжніх патріотів

Маргарита з 13-ти років мріяла стати журналісткою, тому вона вступила до факультету ФСЗМК у ДНУ. 5 років вона працювала кореспондентом, а потім – редакторкою. Навесні 2022 року вона разом зі своїми подругами Христиною Лях та Марією Чалою організувала благодійний фонд Patronus, щоб підтримувати наших військових.

Наразі пара працює на одному еваку. Вони вдвох рятують поранених Захисників.

“Я виступаю у ролі і водія, і парамедика. Вона також парамедик. Ми вже розуміємо, як працювати. Можливо, легше, можливо, складніше. Мені здається, що все ж таки легше, тому що ми просто поруч. У стресових ситуаціях ми поруч, ми один одного підтримуємо і ми працюємо, надаємо допомогу нашим хлопцям”, – каже чоловік.

Маргарита поділилася, що хоче повернутися до свого звичного життя.

“В мене було класне життя. В нас було класне життя. В нас два коти і собака. В мене офігенний чоловік, неймовірні друзі, мама. Я просто хочу повернутись до життя, до роботи. Ну і, звісно, до волонтерки”, – каже вона. Більше – у відео.

Нагадаємо, раніше Маргарита Турчак показувала евакуаційний транспорт з середини. А тут читайте історії співробітників Інформатора, які змінили ноутбуки та фототехніку на зброю.

Альона Антонова, Олег Більдін

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас