ЖИТТЯ

В Ізюмі з’явилася вулиця на честь загиблого Захисника з Нікополя Сергія Сови

У визволеному Ізюмі Харківської області перейменували 21 вулицю, назви яких були пов’язані з рф. Відповідне розпорядження за підписом керівника Ізюмської міської військової адміністрації опублікував у Facebook заступник міського голови Володимир Мацокін.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Укрінформ.

Згідно з документом, вул. московська тепер називатиметься Івана Мазепи, Пушкінська – Степана Бандери. Площу Революції перейменували на честь Героїв Крут, вулицю Ломоносова – на честь Романа Ратушного. У місті також з’явилися вулиці Марії Приймаченко, Князя Острозького, Василя Стуса, Джохара Дудаєва, Симона Петлюри, Гетьмана Полуботка, Сергія Корольова, Бориса Патона, Княгині Ольги тощо.

Вулицю Тюленіна назвали іменем Захисника з Нікополя Сергія Сови – бійця 93-ї бригади «Холодний Яр». Його тіло знайшли в масовому похованні  під Ізюмом у вересні. Чоловіку було 36 років. Без батька залишилось двоє дітей.

Нагадаємо, 23 вересня Нікополь попрощався в Героєм. Наступного дня, 24 вересня, Сергія Сову нагородили званням Героя України з удостоєнням ордена “Золота Зірка” (посмертно).

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас