ЖИТТЯ

Стало відомо ім’я хлопця з Капулівки, якого вбив російський снаряд на його подвір’ї

Стало відомо ім’я хлопця, якого вбило російським снарядом у Покровській громаді. 23-річний Тарас Ключко отримав осколкове поранення несумісне з життям.

Фото молодого чоловіка з’явилося у Facebook. Про це повідомляє Інформатор.

Під час одного з ворожих обстрілів 4 грудня, російський снаряд потрапив до житлового будинку в Нікопольському районі. Загинув 23-річний волонтер та патріот Тарас Ключко. Його фото опублікували у соцмережах.

Нагадаємо, того дня військові рф 5 разiв за день обстріляли Нікополь і район. Після 14:00 ворог атакував Покровську громаду. Так, у селі Капулівка загинув 23-річний Тарас. Він порався на своєму подвір’ї, коли туди ударив російський снаряд.

Інформатор висловлює співчуття сім’ї Тараса. Вічна пам’ять!

Окупанти вбили 23-річний Тарас Ключко

Окупанти вбили 23-річний Тарас Ключко

І досі не віриться, що це сталося. Йдуть у засвіти найкращі… Ті, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім, написала Ольга Коник у соцмережі:

“Ще якось можна спробувати виправдати смерть воїна – це частина його роботи, а от як бути з життям 23-х річного красеня, який ще зранку радів життю, будував плани, підтримував побратимів, мріяв і дихав на повні груди. Цивільного, беззбройного, мирного хлопця, який на своїй землі тяжко працював і не підозрював, що за мить ковток повітря застрягне в грудях назавжди. Знову ці кляті ракети, які без винятку забирають життя, трощать неньку – Україну, ми не забудемо і не пробачимо, до скону віку свого!”

Співчуття та підтримку родині Ключко з приводу передчасної втрати їх сина висловили козаки Чортомлицькоі Січі і весь Січеславський край:

“Дякуємо Вам за виховання Тараса справжнім прикладом козацької, лицарської звитяги. Його вчинки, волонтерська діяльність, вклад в забезпечення спою рідного селища в складі ТРО, патріотизм та відданість обраній справі, точно зробили цей світ кращим! В цю тужну мить козацьке братерство поділяє горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай душа невинно убієнного Тараса знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Спочивай братику, ми помстимося!

Раніше ми повідомили про те, що до України повернули тіла 49 полеглих солдатів. Завтра, 7 грудня, у Нікополі попрощаються з Сергієм Соловйовим та Віктором Касьяненко.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас