ЖИТТЯ

Стало відомо по якому підприємству влучили крилаті ракети на Дніпропетровщині

У ніч на 5 грудня росіяни завдали удару по Кривому Рогу. Ракети влучили у промислове підприємство. Один працівник загинув. Його тіло рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого цеху. Ще троє людей отримали поранення. Їх шпиталізували до лікарні. 

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, — пише Інформатор.

Стан постраждалих лікарі оцінюють як середньої тяжкості. У решті районів ніч минула без “прильотів” і на цю хвилину спокійно”, — написав Резніченко.

Стало відомо по якому промисловому підприємству Кривого Рогу влучили крилаті ракети, вночі, 5 грудня. Війська рф завдали удару по території комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Був активований план надзвичайних ситуацій. На місце викликали пожежну службу, департамент з охорони праці та медичну службу. Один працівник підприємства 1981 року народження загинув. Ще двоє – 1978 року народження та 1977 року народження – постраждали.

З’явилися фото наслідків ракетної атаки по великому промисловому підприємству в Кривому Розі. Пожежа вже локалізована. Фахівці працюють над усуненням інших наслідків атаки.

Раніше ми повідомили про те, що Нікополь та область повертаються до стабілізаційних відключень світла. Також про те, що ввечері окупанти обстріляли Марганецьку громаду. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас