ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області п’яна жінка напала на співробітників “швидкої”: у фельдшера струс головного мозку

У Кам’янському, до медиків о 23:53 надійшов виклик про те, шо чоловік впав у під’їзді та травмував коліно. Швидка прибувши не місце виклику та виявила травмованого чоловіка, який був у стані алкогольного сп’яніння. Жінка потерпілого вчинила бійку. 

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення Лариси Биданцевої, співробітниці Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Потерпілий та жінка котра була з ним, були у стані алкогольного сп’яніння. Їй не сподобалось питання про те, чи є в чоловіка алергія на медикаменти.

Єдиний вихід в таких ситуаціях для бригади, викликати поліцію, скоріше залишити приміщення і тікати від таких «хворих». Але жінка встрибнула в ліфт і махала кулаками і ногами, куди дістане. В результаті: синці, у фельдшера струс головного мозку. Навіть водія побила.

Їй цього не вистачило. На другий день, в такому ж п’яному стані, жінка почала телефонувати на номер старшого оперативного лікаря, заважаючи працювати, і провокувала її на скандал. Бригада, яка була на цьому виклику, подала заяву в поліцію.

Раніше ми повідомили про те, що Дніпровські медики зробили пересадку шкіри бійцю с Запоріжжя. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас