ЖИТТЯ

У Кривому Розі у двох чоловіків вилучили психотропів на 4 мільйони гривень

В Кривому Розі двое чоловіків організували оптові поставки наркотиків через службу доставки. Збут наркотичних речовин зловмисники налагодили на території району. Всього ціна вилучених психотропів складає близько 4 мільйонів гривень

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

Злочинний бізнес. Двох 28-річних чоловіків затримали 25 листопада на одній із вулиць Кривого Рігу під час отримання замовлення біля поштомату. У одного з підозрюваних вилучили пакунок із сліп-пакетами з психотропною речовиною «МДМА» – загалом 5 тисяч пігулок та одну тисячу марок, та сліп-пакети з психотропною речовиною «альфа PVP» вагою близько 50 грамм.

Також під час обшуку за місцем мешкання виявили понад 100 пігулок з психотропною речовиною “МДМА”, сліп-пакети з психотропною речовиною «альфа-РVP» вагою 220 грамм, близько 100 грамм канабісу в пакетиках, а також понад пів кілограма метамфетаміну та електронну техніку. У другого фігуранта виявили 20 пластикових ємкостей з хімічною речовиною, яка використовується для виготовлення психотропної речовини «альфа-РVP».

Під час обшуку в квартирі правоохоронці вилучили лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини «альфа-PVP» (скляні колби різного об’єму, газовідвідні трубки, фільтри, електричні плити, холодильник), пластикові ємності з різними прекурсорами та хімічними речовинами, кристали психотропної речовини “альфа PVP”, а також понад 18 тисяч доларів.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених психотропів складає близько 4 мільйонів гривень. Все вилучене направили на експертне дослідження. 26 листопада зловмисникам вручили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Їм обрали запобіжний захід.

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові 35-річний чоловік угнав у знайомого два мотоцикли. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас