ЖИТТЯ

Мешканців Дніпропетровщини закликають максимально заощаджувати електрику

Енергетики закликають жителів Дніпропетровщини знизити до мінімуму споживання електрики. В області продовжує діяти режим екстрених відключень електроенергії. Система перевантажена.

Про це повідомили у пресслужбі Дніпро ОДА, передає Інформатор.

Обмеження потрібні, аби стабілізувати її роботу. Графіки відключень нині не діють. Світло можуть вимкнути у будь-який момент.

Режим енергетичної тривоги в області триває через атаки ворога на критичну інфраструктуру. Пошкодженим мережам складно справлятися із навантаженням.

Енергетики працюють, аби підтримувати сталу роботу системи. Допомогти їм може кожен. Потрібно максимально заощаджувати електрику. Обмежити користування технікою, особливо потужною. Не вмикати одночасно кілька приладів.

А ще абонентам радять тримати зарядженими мобільні телефони. Запастися ліхтариками, батарейками та свічками. Не зайвим буде потурбуватися про теплі речі, запас води і продуктів тривалого зберігання.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині через відключення електрики гинуть унікальні тропічні риби. Як можна допомогти читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас