ЖИТТЯ

Поліцейські Нікополя встановили трьох чоловіків, підозрюваних у крадіжках  

Як встановили поліцейські, 43-річний зловмисник скористався відсутністю власників квартири та проник до приміщення, віджавши пластикове вікно. Потім виніс з оселі побутову техніку та продав її.

Поліцейські опитали свідків, які надали прикмети крадія. Злодія встановили, викрадені у людей речі вилучили. З’ясувалось, що чоловік раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. Про це повідомили в пресслужбі районного відділення поліції Нікополя, передає Інформатор.

Також поліцейські встановили 39-річного крадія, який вдень на автобусній зупинці викрав з кишені чоловіка мобільний телефон і втік.  Ще одного злодія притягнули до кримінальної відповідальності за крадіжку телефону у знайомого. Перебуваючи в його квартирі, чоловік скористався моментом, коли господар відволікся, та здійснив крадіжку.

22 листопада всім трьом фігурантам слідчими за погодженням із Нікопольською окружною прокуратурою оголосили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині оштрафували жінку, діти якої прогулювали онлайн-уроки майже 3 місяці. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас