Нікополь До сайту

На Дніпропетровщині оштрафували жінку, діти якої прогулювали онлайн-уроки майже 3 місяці

Суд Кривого Рогу оштрафував жінку за те, що двоє її дітей не відвідували онлайн–уроки. Із вересня школярі жодного разу не буди присутні на заняттях. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Про це повідомляють декілька Дніпропетровських ЗМІ, передає Інформатор.

Реклама

У судовому рішенні йде мова про те, що діти 9 та 11 років — учні Криворізької гімназії №46 — з вересня не відвідували онлайн-уроки. З якої причини діти не вчаться їхня мати не повідомила. Адміністрація учбового закладу звернулася до правоохоронців.

Мати письмово свою провину визнала. Жінка зазначила, що з початку навчального року її діти жодного разу не відвідували дистанційне навчання, а також вона їх не приводила на індивідуальні консультації. На освіту дітей вона просто немає часу, повідомила жінка. Також матір зазначила, що не знає де і як проводять час її діти і з ким вони товаришують.

Суд визнав її винною в ухиленні від виконання батьківських обов’язків та піклування за дітьми. За це жінка має сплатити штраф у розмірі 1700 гривень. Також вона має відшкодувати й судовий збір сумою 500 гривень.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині до 10 років позбавлення волі отримав ґвалтівник 16-річної дівчини. Подробиці – тут.

Альона Антонова

Реклама