ЖИТТЯ

У Нікополі внаслідок обстрілів виникли три пожежі: зайнялась квартира, гараж та один автомобіль

Вночі, 20 листопада, війська рф обстріляли Нікополь і Мирівську громаду з реактивних систем залпового вогню. В результаті було поранено чоловіка. Пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, школа, коледж, господарчі споруди, гаражі, автівки, газогони, дорожнє покриття. До ліквідації наслідків були залучені 28 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

Нічні обстріли у Нікополі понівечили будинки, гаражний кооператив та сонячну підстанцію. А також гаражний кооператив, в якому сталася пожежа. Рятувальники вже її загасили. На місці працювали 7 вогнеборців та одиниця техніки. Пошкоджень зазнали два домоволодіння, осколками побито дах, скло в будівлях, паркани та лінії електропередач. Ще снаряди побили 6 гаражів, кілька автівок, мотоцикл та мопед.

 

Обстріляв ворог Мирівську громаду і Червоногригорівську громаду, завдавши руйнувань приватним будинкам та господарським спорудам. На місцях влучань працюють слідчі та криміналісти, які оглядають місця обстрілів, збирають речові докази та документують наслідки ворожої атаки з боку окупаційних військ рф.

Раніше ми повідомили про те, що російські військові весь ранок обстрілювали ЗАЕС. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас