ЖИТТЯ

Під Енергодаром 23-річний молодик задушив клейовою стрічкою вагітну жінку та сховав тіло у вигрібній ямі

Жахлива подія сталася у Дніпровці Василівського району в середині липня цього року. Мешканець села повідомив до поліції про вбивство його сестри. Через окупацію території поліцейські розпочали дистанційне розслідування.

Про це повідомляє обласне управління Нацполіції та “Медіа Центр Енергодару”, передає Інформатор.

Правоохоронці встановили, що впродовж останніх двох місяців 19-річна дівчина мала романтичні відносини із місцевим раніше судимим молодиком, від якого завагітніла. Дізнавшись про це, 23-річний хлопець не захотів брати на себе відповідальність та схиляв подругу зробити аборт.

Під Енергодаром 23-річний молодик задушив клейовою стрічкою вагітну жінку

Під Енергодаром 23-річний молодик задушив клейовою стрічкою вагітну жінку

Під час однієї із зустрічей на території приватного будинку, де чоловік працював по найму, між парою виник конфлікт, у результаті якого чоловік задушив дівчину клейовою стрічкою. Потім вбивця перетягнув тіло до зливної ями та засипав її сміттям.

Не хотів ставати батьком

Не хотів ставати батьком

Вбиту дівчину через декілька днів знайшли родичі та повідомили до поліції. Відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності) Кримінального кодексу України. Зловмиснику заочно повідомили про підозру, йому загрожує до 15 років в’язниці або довічне ув’язнення.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 26-річного чоловіка засудили до 10 років позбавлення волі за за зґвалтування 16-річної дівчини. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас