ЖИТТЯ

У Покрові 59-річний чоловік намагався дати хабаря правоохоронцям

В Покрові 59-річний чоловік намагався підкупити правоохоронців. Під час перевірки документів у місцевого мешканця виявили наркотики. Чоловіку загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області, передає Інформатор.

11 жовтня, в Покрові на вулиці Партизанській правоохоронці зупинили для перевірки документів місцевого жителя. У чоловіка виявили наркотичні речовини. На місце викликали слідчо-оперативну групу та зафіксували злочин.

Під час документування злочину порушник намагався дати поліцейським хабар у розмірі 4 тисяч гривень, щоб уникнути відповідальності. Як з’ясувалося в ході досудового розслідування, 59-річний місцевий мешканець раніше вже був судимим за скоєння злочинів.

16 листопада чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), а також за ч. 1. ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині на рейках залізничного вокзалу знайшли тіло літнього чоловіка. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас