ЖИТТЯ

Будьте обачні, коли робите ставки на Чемпіонат світу

Попереду найбільше футбольне свято — Чемпіонат світу з футболу в Катарі. Подібні спортивні події приваблюють натовпи вболівальників, які прагнуть спробувати свої сили в ставках на спорт. І тут виникає питання, де робити ставки. Під час пошуку онлайн-букмекерів легко натрапити на нелегальні сайти, які дурять користувачів хибними обіцянками. Як шукати надійних букмекерів? На що варто звернути увагу і як уникнути шахраїв?

З чого почати?

Перш за все, потрібно вибирати надійні та легальні компанії. Найкраще використовувати перевірений список букмекерів, який ви знайдете на сайті bookmakeronline.com. Тут є список закордонних букмекерських контор, які працюють в Україні, до яких безпечно звертатися. Вам не доведеться самостійно проводити огляд, на сайті доступний готовий розбір пропозицій та функціональних можливостей букмекерів.

Варто пам’ятати, що кожна легальна букмекерська контора повинна мати ліцензію Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. Перевірити ліцензію ви можете на сайті КРАІЛ. Якщо букмекер не згадується на сайті КРАІЛ, значить в Україні він працює нелегально. Також, якщо букмекер вказує номер ліцензії іншої країни, така ліцензія не діє в Україні.

Підозрілі сайти для ставок

Нелегальні букмекерські контори можуть дуже ефективно видати себе за легальну компанію. Тому при самостійних пошуках нас має насторожити кілька речей: 

  • адреса сайту букмекерської контори звучить чужорідною. Легальна букмекерська контора матиме сайт у домені, що закінчується на ua. Згідно з українським законодавством, кожна букмекерська контора повинна мати сторінку, на якій чітко вказано власника, тобто назву бренду. 
  • українська версія з помилками – обслуговування українською мовою є основною вимогою для кожної легальної букмекерської контори. Якщо сайт написаний ламаною українською мовою, а служба підтримки відповідає іноземною мовою, ви можете бути впевнені, що маєте справу з нелегальною компанією.
  • якщо пропозиції букмекерської контори аж надто заманливі. Легальні букмекери часто пропонують доволі помірні бонуси, в той час, як нелегальні обіцяють неймовірно високі суми за мінімум зусиль. Як правило, умови відіграшу найщедріших бонус настільки складні, що майже унеможливлюють процес. Тож не варто спокушатися лише високими сумами. 

Вибрали букмекерську контору – що далі?

Далі тільки ставки. Досить швидко ви можете створити акаунт та пройти верифікацію особи на сайті однієї з обраних букмекерських контор. Далі – шукайте бажаний матч та ставте на ті результати, які вам здаються найбільш вірогідними.

Також варто подумати, яку суму ви готові виділити на ставки. Краще ніколи не ставити більше, ніж ви готові програти. Запрошуйте друзів і насолоджуйтеся спортивними іграми разом, але не ставтеся до ставок, як до заробітку. Пам’ятайте, що ставки на спорт – це лише розвага. Щасти вам!

Рекламний матеріал

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас