ЖИТТЯ

В Нікополі 33-річний чоловік ходив вулицями міста із забороненою комуністичною символікою

В Нікополі затримали 33-річного місцевого мешканця. Чоловік ходив вулицями міста в одязі та з прапорцем із символікою забороненої в Україні комуністичної партії.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби головного управління національної поліції у Дніпропетровській області.

2 листопада об 11:00, до поліції надійшло повідомлення, що по вулиці Шевченка чоловік пропагує ідеї радянського союзу. На місці поліцейські виявили місцевого мешканця у футболці та кепці із комуністичною символікою. В руках він тримав червоний прапорець. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

14 листопада чоловіку оголосили про підозру за ч.1 ст.436-1 (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статі – до п’яти років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині патрульні в одній з квартир виявили шістьох дітей в жахливих умовах. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас