ЖИТТЯ

Військового, який їхав з Дніпра, вигнали в тамбур через “поганий запах”

У поїзді стався скандал через військового. Чоловік їхав з обласного центру, коли його вигнали в тамбур через “поганий запах”. Інцидент трапився 11 листопада у вагоні поїзда “Дніпро-Київ”.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на “Дніпро обласний”.

Військовий Віктор Якименко був вимушений стояти сім годин у тамбурі. Він повертався зі служби на Донеччині додому – до Києва, у відпустку.

У потязі з Дніпра до Києва пасажири вигнали військового у тамбур

У потязі з Дніпра до Києва пасажири вигнали військового у тамбур

За словами доньки військовослужбовця, провіднику на нього поскаржилися два чоловіки, які сиділи поруч в “Інтерсіті” з Дніпра. Тоді провідниця попросила його вийти в тамбур і спати там.

На даний факт відреагував благодійний фонд “Країна нескорених”. У своїй публікації вони звернулися до “Укрзалізниці”.

“Війна не пахне фіалками і люксовим парфумом, вона пахне потом, кров‘ю і смертю. Всі військові, які боронять нашу державу роблять все можливе і неможливе, щоб ніхто з нас не знав цього запаху! І це неприпустимо, щоб люди, які купили квиток, йшли спати в тамбур, а тим більше ті, які боронять нас з вами. Дуже хочеться почути реакцію Укрзалізниці, а також всіх перевізників які відмовляли нашим захисникам, бо це не перший такий випадок”.

Інцидент швидко отримав розголос у соцмережі. На нього відреагували в “Укрзалізниці”. На офіційній сторінці компанії заявили, що розібрались у ситуації.

“Наші стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту, дозволивши захисникові провести решту подорожі в тамбурі. Якщо схожа ситуація трапиться на ваших очах, ми просимо сповістити про неї негайно — начальникові поїзда, контактному центру або прямо у месенджері — і реагуватимемо блискавично”, – зазначили в “Укрзалізниці”.

За словами родичів, військовому в якості вибачення запропонували компенсувати квиток на поїзд та придбати ще один. Однак, у коментарях на сторінці “Укрзалізниці” багато українців залишилися невдоволеними вирішенням конфлікту та вимагають звільнити провідницю.

Раніше ми повідомили про те, що під Нікополем рятувальники знешкодили небезпечні уламки ракети «С-300». Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас