ЖИТТЯ

Скелетоніст Владислав Гераскевич здобув друге «срібло» на змаганнях у Канаді

Скелетоніст Владислав Гераскевич вдруге поспіль піднявся на подіум на Північноамериканському кубку у канадському місті Вістлер. Перший етап закінчився «сріблом» для спортсмена, який поступився американцю Остіну Флоріну 0,3 секунди, показавши другий результат в обох проїздах.

Про це повідомляє «Суспільне Спорт», передає Інформатор.

На другому етапі українському скелетоністу вдалося випередити Флоріна. А за підсумками першого проїзду Гераскевич навіть посідав перше місце, показавши результат 52,92 секунди.

Однак вирішальним у боротьбі за перемогу на етапі для Гераскевича став другий проїзд. Його Владислав подолав повільніше на 0,3 секунди, програвши у підсумку 0,04 секунди австрійцю Флоріану Ауеру, який після «бронзи» на першому етапі став переможцем на другому. Топ-3 замкнув Остін Флорін, який програв Гераскевичу 0,22 секунди.

“Після тривалої розлуки з американським континентом через ковід, ми знову тут маємо змогу змагатися. Цього вікенду відбулись перші етапи Кубка Північної Америки. Два етапи та у підсумку дві срібних медалі! Медалі, які були здобуті для України! Вільної та незалежної!”, – пише Владислав Гераскевич у Facebook.

Українець навіть мав шанси на "золото"

Українець навіть мав шанси на “золото”

Зазначимо, що Вістлер прийматиме перший етап Кубка світу сезону 2022/23 зі скелетону. Він відбудеться у четвер, 24 листопада.

Раніше ми повідомили про те, що український снайпер встановив новий світовий рекорд з найдальшого пострілу. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас