ЖИТТЯ

В Нікопольському районі викрили жінку, яка підтримувала дії рф у соцмережах

На Дніпропетровщині викрили двох колаборантів. Їх виявили у Нікопольському районі та у Новомосковську. На власних сторінках у соцмережах зрадники поширювали заклики до захоплення влади та підтримували дії країни-окупанта. 

Про це повідомили у пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

У липні 2022 року 31-річний житель Новомосковська, використовуючи власний акаунт у забороненій соцмережі, неодноразово поширював антиукраїнські коментарі, спрямовані на заклики до захоплення державної влади України окупантами.

Також викрито мешканку Нікопольського району, яка на персональній сторінці в соцмережі опублікувала фото на підтримку дій влади держави–агресора. При цьому супроводжувала контент власними коментарями, в яких заперечувала здійснення збройної агресії РФ проти України.

У помешканнях підозрюваних правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони із доказами їх причетності до протиправної діяльності.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури двом громадянам повідомлено про підозру за фактами поширення публічних закликів до захоплення державної влади, а також розповсюдження таких матеріалів та колабораційної діяльності (ч. 2 ст. 109, ч.1 ст.111-1 КК України).

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі російський снаряд влучив у приватний будинок. Пожежу приборкували 15 рятувальників.

В Нікопольському районі викрили місцеву мешканку, яка підтримувала дії рф у соцмережах

В Нікопольському районі викрили місцеву мешканку, яка підтримувала дії рф у соцмережах

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас