ЖИТТЯ

Окупанти обстріляли Нікополь двічі: відео прильоту

Вечір та ніч 5 листопада, пройшла з тривогами. Окупанти двічі обстріляли Нікополь. По місту ворог випустив майже 40 снарядів. Відомо про пошкодження 8 приватних, 4 багатоповерхових та 2 двоповерхових житлових будинків, 4 господарчих споруд. Пошкоджено газогін, фахівці працюють над відновленням. Взагалі ординці здійснили обстріл трьох територій нашого району. Били з РСЗВ та крупнокаліберної артилерії.

Про минулу ніч розповів Євген Євтушенко, голова Нікопольської районної військової адміністрації та мер Нікополя Олександр Саюк. Про це повідомляє Інформатор.

Внаслідок обстрілу у Нікополі, окрім осель, пошкоджено будівлю навчального закладу, транспортного та промислового підприємств. Сталися 2 пожежі, які вогнеборці приборкали. Загиблих та постраждалих не має. інформація ще уточнюється.

Відео, як виглядає ніч в Нікополі, показав Євген Євтушенко. В Марганецькій та Червоногригорівській громадах масштаб руйнувань уточнюється. Люди також не постраждали.

У своєму ранковому звернені мер Нікополя нагадав, куди звертатися, якщо вам потрібна допомога після обстрілів:

  • 0800 504 105 – цілодобово;
  • 056 669 60 61 (з 8:00 до 20:00);
  • 056 669 60 64 (з 8:00 до 20:00).

Раніше ми повідомили про те, що у лікарні Мечникова рятували 18-річного хлопця з Донеччини, який підірвався на снаряді на вулиці рідного міста. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас