ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині вівчарка напала на дівчинку та пенсіонерку

Подія сталася у селищі Межовому. Поліцейські помітили безпритульну вівчарку, яка агресивно поводилася і кидалася на людей. У цей же час собака атакувала маленьку дівчинку та пенсіонерку. Правоохоронці захистили їх від собаки та доправили до лікарні.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпровську Панораму.

Як стало відомо, правоохоронці вчасно зауважили, що вівчарка атакує маленьку дівчинку та її бабусю. У момент, коли поліцейські втрутилися у ситуацію, 8-річна дівчинка вже отримала множинні рвані рани ніг.

Постраждала й бабуся, котра захищала внучку. Зляканий собака втік, а патрульні доправили обох постраждалих до Межівської лікарні, де їм надали першу допомогу. 8-річна дитина перебувала у шоковому стані.

Як стало відомо, собака зовсім не бездомна. Власник не доглядає свого вихованця, не годує його. Час від часу залишає без нагляду. Є також інформація, що це не перший випадок агресивної поведінки тварини. Безвідповідального господаря буде притягнуто до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 14-річна дівчинка вистрілила собі у шию. Також на Дніпропетровщині померла 8-річна дівчинка, яка отруїлася грибами.  Також читайте, що у Дніпропетровській області у 5-річної дівчинки загорілося волосся. На Дніпропетровщині у вигрібній ямі знайшли тіло новонародженої дівчинки.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас