ЖИТТЯ

Погода на 2 листопада: у Нікополі буде похмуро та очікуєтеся дощ

У Нікополі ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Дощ закінчиться ще до світанку. Вранці та вдень опадів не очікується, а ввечері вони розпочнуться знову, щоправда менш сильніші.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на Укргідрометцентр. Вітер буд  південно-західного та південно-східного напрямку, до 4 метрів за секунду.

Температура повітря вночі становитиме +4 °С. Вранці буде +6… +11 °С. Вдень очікується +13… +12 °С, а ввечері синоптики прогнозують +11…+10 °С.

Схід сонця 2-го листопада можна зустрічати о 6:26, а захід сонця чекатиме о 16:25. Цікаво, що найвищу температуру цього дня за останні 130 років зафіксували у 1932-му роках: тоді вона була 19,5 градусів тепла. А найхолодніше було у 1979-му —  11,4 градусів.

2 листопада вшановується пам’ять святого Артемія. Головним провісником погоди цього дня було листя, що опадає. Якщо перший сніг ліг на суху землю до того часу, як дерева повністю скинули листя, то сніг скоро зійде. Поки лист з вишневих дерев не опаде, скільки б снігу не випало, зима не прийде.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас