ЖИТТЯ

Загарбники заявили, що мешканці окупованих територій України «автоматично стануть громадянами рф»

Окупанти заявили, що з 30 жовтня мешканці Енергодара та окупованої частини Запорізької області «автоматично стануть громадянами рф». Щоб відмовитись від громадянства, потрібно написати заяву у міграційній службі рф. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

28 жовтня, загарбники заявили, що з 30 жовтня всі особи, які проживають на території регіону та прописані на окупованих частинах Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей, «автоматично стають громадянами російської федерації». Відповідна інформація з’явилася у рашистських телеграм-каналах.

Відсутність в тимчасово окупованих регіонах, зокрема і в Енергодарі, масового попиту на російські паспорти, як би їх посилено не рекламували окупанти, призвела до того, що мешканцям цих територій російське громадянство вирішили нав’язати автоматично. Тож вже з цієї неділі, 30 жовтня, окупанти вважатимуть мешканців Енергодара, які залишаються в місті, громадянами рф.

Це відбудеться без активної участі самих людей. А от щоб він нього відмовитися, власноруч потрібно буде написати заяву у міграційній службі рф. Принаймні, такі дивні фантазії ретранслюють зараз окупанти.

Раніше ми повідомили про те, що в Нікополі через обстріли спалахнула пожежа на АЗС та гаражному кооперативі. Одна людина постраждала.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас