Нікополь До сайту

“Страшно, але свій пост не покинемо”: управління поліції Нікополя посікло осколками від ворожої ракети

Нещодавно Нікопольське районне управління поліції посікло осколками від російської ракети. Вона поцілила прямо у двір. А у Марганці, на території підрозділу поліції, збирають залишки снарядів, якими регулярно обстрілює ворог місто.

Служба показала, які чудові люди працюють у підрозділах поліції і щодня ризикують своїм життям заради безпеки інших. Декілька фото відважних правоохоронців Нікопольщини опублікувала пресслужба Нацполіції.

Реклама

Слова з пісні стали реальністю для правоохоронців, бо наразі їхня служба як ніколи небезпечна і важка. Проте, існує відданість справі і обличчя прикрашає посмішка.

Щодня ризикують життям

“Страшно, але свій пост не покинемо”

Які гарні дівчата на стражі порядку

Такі віддані в нас люди

“Питаю поліцейських, чи страшно. Відповідають, що страшно, але свій пост не покинуть. Допоки у містах та селах залишатимуться цивільні, вони будуть поруч із населенням. Пишаюся кожним! Дякую за службу!”, – написав голова Національної поліції України Ігор Клименко.

І усміхнені

Не дівчача справа, але все одно на посту

Поліцейські Нікопольщини

Раніше ми повідомили про те, що 43 рятувальника ліквідовували наслідки обстрілів в Дніпрі та під Нікополем. В обласному центрі загинув чоловік та вагітна жінка. Подробиці – тут.

Реклама

Посмішка – головна прикраса

Допоки у містах та селах люди, вони залишатимуться на посту

Альона Антонова