ЖИТТЯ

Музей Нікополя отримав від уряду Польщі вогнегасники

До Нікополя надійшла вчасна допомога від польського уряду.  Краєзнавчий музей отримав 10 вогнегасників. Це не перший гуманітарний вантаж, який надходить культурним установам України від закордонних фондів.

Про повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

З початку повномасштабної війни в Україні міська влада Нікополя постійно та плідно співпрацює з міжнародними благодійними організаціями. Завдяки їх підтримці наше місто отримує гуманітарну допомогу для тимчасово переміщених осіб, для людей, які опинилися у важких життєвих обставинах, інвалідів та тих, хто постраждав від ворожих обстрілів. Також допомогу отримують нікопольські заклади соціальної сфери.

Наразі Нікопольський краєзнавчий музей отримав гуманітарну допомогу від Польського уряду (урядової агенції стратегічних резервів). Тепер музей зможе попіклуватися про захист свого приміщення.

“Це вже не перший гуманітарний вантаж, який ми отримуємо завдяки нашим колегам, що організували надходження допомоги музеям від закордонних фондів, які підтримують культурні установи України”, – розповідає в.о. директора НКМ Альона Шмалько.

Доставці вантажу сприяли управління гуманітарної політики міськради та колектив Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д. І. Яворницького.

Раніше ми повідомили про те, що жителів Нікополя та району попереджають про небезпеку від вибухових пристроїв. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас