ЖИТТЯ

В Нікополі 21-річна жінка під час сварки вбила 45-рчного співмешканця ножем

Правоохоронці Нікополя затримали 21-річну жінку за умисне вбивство 45-річного місцевого мешканця. Під час сварки зловмисниця завдала співмешканцю смертельне ножове поранення у шию. 

Про це повідомили у пресслужбі головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області, передає Інформатор.

12 жовтня, у квартирі на проспекті Трубників виявили тіло 45-річного власника квартири з ножовим пораненням. Поліцейські встановили, що чоловік мешкав із 21-річною дівчиною. Як стало відомо, 8 жовтня співмешканці вживали алкоголь і між ними виникла сварка. Дівчина почала душити чоловіка дротом, а потім завдала йому смертельне ножове поранення в шию.

Після цього підозрювана втекла і декілька днів переховувалася в селі Нікопольського району. Правоохоронці встановили всі обставини злочину та розшукали підозрювану. Дівчину затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

14 жовтня зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченому ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Раніше ми повідомили про те, що війська рф атакували Запоріжжя і область десятьма ракетами С-300 та БПЛА “Shahed-136”. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас