Нікополь До сайту

Окупанти вивезли суттєву кількість дітей з Енергодару в Крим, а також в росію

Днями російські військові вивезли 300 дітей з окупованого Енергодара на тимчасово непідконтрольну територію Криму. Сьогодні  ще декілька автобусів з малечею відправились в Анапу. 

Подробиці в ефірі телеканалу “Еспресо” розповів міський голова Енергодара Дмитро Орлов. Про це повідомляє Інформатор, з посиланням на “Медіа Центр Енергодара”.

Реклама

На своїх телеграм-каналах окупанти повідомили, що 9 жовтня більше 300 дітей з Енергодара та найближчих населених пунктів відправилися в 15 кримських санаторіїв, що розташовані в Євпаторії. А сьогодні, 13 жовтня, декілька автобусів з Z-символікою повезли енергодарських дітей в Анапу Краснодарського краю росії.

Окупанти вивезли суттєву кількість дітей з Енергодару

Їх повезли в тимчасово окупований Крим, а також в росію

Автобусів з Z-символікою увезли енергодарських дітей

“Дії батьків, які вирішили віддати своїх дітей окупантам, дуже насторожують”

“Не зрозуміло, чи будуть вони повертати дітей”

“Що стосується евакуації з міста на тимчасово непідконтрольну територію Автономної Республіки Крим, то кілька днів тому окупанти вивезли досить суттєву кількість дітей Енергодара. І не зрозуміло, чи будуть вони їх повертати, або вкрадуть їх назавжди. Тобто дії батьків, які вирішили віддати своїх дітей окупантам, дуже насторожують”, — зазначив Дмитро Орлов.

Ось, як люди відреагували на таку новину у соцмережі. Їм не зрозуміло вчинок батьків-українців.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що окупанти не пропускають людей на блок-посту у Василівці. За 10 діб виїхало близько 200 чоловік.

Альона Антонова

Реклама