ЖИТТЯ

Додому повернулися 20 українських воїнів: під Енергодаром вчергове обміняли полонених

13 жовтня, у Василівському районі відбувся черговий обмін військовополоненими. Додому повернулися 20 українських воїнів. Найстаршому зі звільнених воїнів – 49 років, наймолодшому – 19 років.

Це оприлюднили в Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими, повідомляє Інформатор, зпосиланням на “Медіа Центр Енергодара”.

У рамках роботи Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими сьогодні, 13 жовтня, на лінії розмежування у селі Кам’янське Василівського району відбувся черговий обмін.

З російського полону додому повернулися 20 українських захисників, серед них із ЗСУ – 14 осіб, ТрО – 4 особи, ВМС – 1 особа, НГУ – 1 особа. Серед звільнених — солдати, сержанти та один офіцер.

Додому повернулися 20 українських воїнів

Додому повернулися 20 українських воїнів

Звільнені захисники проходять службу, зокрема, у патрульному батальйоні ЗАЕС, 808 понтонно-мостовому полку, 503 окремому батальйоні морської піхоти, 56 окремій мотопіхотній бригаді, 24, 53, 65 та 92 окремих механізованих бригадах, 46 окремій десантно-штурмовій бригаді, у військах ТрО.

Найстаршому зі звільнених воїнів – 49 років, наймолодшому – 19 років.

“Триває робота над наступними обмінами. Україна робить усе можливе для повернення всіх Захисників та Захисниць”, — зазначили в Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

Раніше ми повідомили про те, що окупанти вивезли суттєву кількість дітей з Енергодару в Крим, а також в росію. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас